Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- علی گلوند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آریا در البرز درباره افزایش عوارض خروج از کشور اظهار کرد: موضوع افزایش عوارض خروج از کشور که هنوز به صورت قانون درنیامده و خبرهایی مبنی از اشتباه بودن آن نیز مخابره شده و هنوز جنبه رسمی پیدا نکرده، اگر صورت واقع بگیرد ضربه بزرگی به گردشگری وارد می‌کند، به عبارتی با اجرا شدن این قانون به این شکلی که طرح شده گردشگران ایرانی که به خارج سفر می‌کنند را محبوس می‌کند، اگر قرار باشد که مبلغی حدود 5 میلیون تومان برای خروج از کشور پرداخت شود؛ مبلغ قابل توجهی است و گردشگران ایرانی را در خانه‌های خود حبس می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر با قانونی شدن این پیشنهاد به دنبال رونق گردشگری داخلی هستند، حرکت پسندیده‌ای است، اما نخست باید زیرساخت‌های لازم به وجود بیاید، در واقع افرادی که به دنبال اعمال این قانون و رونق گردشگری داخلی هستند نخست باید از اهداف سفر خارجی ایرانیان به خارج از کشور مطلع باشند و آن اهداف را در کشو برای گردشگر فراهم کنند و بعد به دنبال تصویب قوانینی که سفر خارجی را برای ایرانیان محدودیت می‌کنند باشند.
این فعال صنعت گردشگری در استان البرز در ادامه سخنان خود مطرح کرد: فردی که به دنبال مسافرت رفتن است با این مبلغ 50 میلیون ریال می تواند یک سفر خیلی لوکس داخلی را برای خود و دو نفر از اعضای خانواده‌اش ایجاد کند اما با این وضعیت که در قانون پیش‌بینی شده سفر ایرانیان به خارج از کشور خیلی با مرارت همراه است و مسافرت خارجی مقرون به صرفه نیست.
گلوند در مورد مسائل مالیاتی در حوزه گردشگری اظهار کرد: در این زمینه نیز با مشکات خاصی مواجه هستیم، چراکه به اشکال مختلف دولت در حال اخد مالیات است که یک شکل آن با عنوان ارزش افزوده و مالیات بر درآمد است، مالیات ارزش افزوده از یک مرجع باید گرفته شود، یعنی اگر صادر کننده بلیط است از سازمان هواپیمایی کشوری گرفته میشود، یک بار از من فروشنده تور اخذ می‌شود و یک بار هم از مسافر گرفته میشود که این راهکار قانونی ندارد، اخذ مالیات بر ارزش افزوده قرار بود به صورت آزمایشی انجام شود که شکل قانونی به خود گرفت.
وی در مورد موقعیت های مشابه در کشورهای خارجی بیان کرد: به عنوان مثال وقتی یک گردشگر در ترکیه خرید می‌کند در فروشگاه از او مالیات گرفته می‌شود، اما هنگام خروج از کشور در فرودگاه مالیاتی که هنگام خرید جنس از شما گرفته شده، برگردانده می‌شود تا گردشگر جذب کنند، اما در ایران اینجوری نیست و به هر طریقی به دنبال گرفتن مالیات هستیم.
عضو پیشین شورای شهر کرج درمورد برخورد مأمورین مالیاتی گفت: مامور مالیات وقتی با دفاتر آژانس مواجه می‌شود و پی‌ می‌برد که فعال حوزه گردشگری دچار ضرر و زیان شده هیچ راه‌کار قانونی برای نگرفتن مالیات ندارد و می‌گوید اگر دچار ضرر شدی آژانس را تعطیل می‌کردی که به عقیده من قانونگذار در این مورد باید تمهیدی بیاندیشد.

انتهای پیام/


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: البرز کرج گردشگری خروج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول

طبق اعلام یکی از مدیران آزادراه‌های کشور و براساس جدید‌ترین جداول ارائه شده پرداخت عوارض در سکو‌های پرداخت اینترنتی آزادراه‌ها با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش انتخاب؛ طبق قانون هرساله با توجه افزایش هزینه‌های نگهداشت آزاد راه‌ها و با توجه به آنکه باید بازگشت سرمایه‌های پیمانکاران انجام شود هرساله با دستور وزیر راه وشهرسازی و طبق تصویب آن در شورای عالی نرخ عوارض آزاد راه‌های کشور افزایش می‌یابد که پیش از این خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور گفته بود در صورت افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها به طور قطع سطح کیفیت سرویس بهتر خواهد شد؛ همچنین تعدادی از سازمان‌های بازرسی هم پیگیر الکترونیکی شدن عوارضی‌ها بودند به همین دلیل ابلاغ کردیم که تمام آزادراه‌ها باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند، در غیر این صورت با آن‌ها برخورد و پیگیری حقوقی انجام می‌دهیم.

 

خادمی با بیان اینکه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم بازگشت سرمایه انگیزه‌ای برای ورود و سرمایه گذاری در پروژه‌های جدید را ندارند چراکه با افزایش نرخ جدید آزادراه‌ها موافقت نشده بود گفت: بسیاری از آزاد راه‌ها پس از ساخت نیاز به نگهداری دارند که هزینه‌های نگهداری از آن‌ها باید از طریق عوارض بازگردد.

براساس این گزارش روز گذشته یکی از مدیران آزاد راه از افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض خبر داد و گفت: این افزایش آزادراه‌ها بنا بر قانون و بندی که در آیین نامه وجود داشت انجام شده است.

وی افزود: طبق این آیین نامه سالانه باید افزایش نرخ عوارض به داشته باشیم که طبق روال هر سال این کار انجام شده است.

گفتنی است: یکی از اقدامات و دلایل اصلی برای افزایش کیفیت آزاد راه‌ها افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها است که خود نقش اصلی در نگهداشت آزاد راه‌ها دارد.

یکی از دلایلی که آزاد راه‌های ما کیفیت مناسب ندارد به علت آن است عوارض آن کم است چراکه شرکت آزاد راه‌ها و سرمایه گذار اعلام می‌کند که سقف پانزده درصد از عوارض برای نگه داری از آزاد راه‌ها انجام میشود و زمانی که بازگشت سرمایه‌ای برای پیمانکاران و سرمایه گذاران آزاد راه وجود نداشته باشد امکان حضور آن‌ها در پروژه‌ها وجود ندارد.

مبالغ به ریال است:

   

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • نجات دو محبوس حادثه واژگونی پژو ۲۰۶ در مشهد
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم